Nadver Skærtorsdag Aften
Skærtorsdag, den 18. april kl. 19.00 i Gedesby Kirke

Gudstjeneste med middag – Skærtorsdag aften indstiftede Jesus nadveren. Vi vil derfor denne aften holde gudstjeneste og middag sammen. Ved et langt bord ned gennem kirken vil vi bede, synge og spise.

Denne aften samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp. Af hensyn til køkkenet er tilmelding tilrådelig. Ring venligst til Helle B. Madsen – Tlf. 2044 1656

Udflugt med Tolv Vrede Mænd
Torsdag den 23. maj kl. 12.00
Bare rolig: Overskriften hentyder ikke til selskabet i bussen, men til den store skulpturkreds mejslet i granit, der er skudt godt i vejret ovre på det nordlige Lolland. Vi skal besøge Dodekalitten på Glenthøj med udsigt til Femø og Fejø ved Kragenæs. Senere går turen til den nærliggende kirke i Købelev med den smukke altertavle malet af husvennen Eckersberg.

Vi ønsker hverken vrede mænd eller koner denne dag, så vi skal selvfølgelig også drikke kaffe, spise boller og lagkage. Det gør vi med herlig udsigt over den skønne Nakskov Fjord.

Vi regner med at være hjemme omkring kl. 18.30.

Bussen afgår fra Gedser Kirke kl. 12.00 med opsamling ved ”Den Gamle Købmand” i Gedesby og ved Skelby Kirke.
Tilmelding til Helle B. Madsen – Telefon: 2044 1656. Sidste frist for tilmelding (hvis der da stadig er ledige pladser i bussen): 16. maj

Pinse-Friluftsgudstjeneste i Væggerløse
2. Pinsedag, mandag den 10. juni – Friluftsgudstjeneste kl. 14.00

Atter i år vil vi holde fælles gudstjeneste med de gode folk i Idestrup og Væggerløse. I år mødes vi i Væggerløses gamle Præstegårdshave med store egetræer, udsigt til Hasselø og nyplantet vin.

Medbring tæpper eller klapstole. Pak kaffekurven og tag endelig nabo og venner med. Vel mødt!