Salmestafet – fra kirke til kirke

Vi fortsætter det gode samarbejde med menighederne i Idestrup og Væggerløse. Gennem tre aftener i efteråret vil vi mødes og synge yndlingssalmer – nye og gamle, nogle valgt af medlemmer af menigheden, som vil begrunde deres valg. Sidst sungne salme gives videre som først sungne det nye sted. Vi skal da også drikke kaffe og spise kage. Vi mødes:

Gedser Kirke – Salmestafet: Torsdag den 21. november kl. 19.00

Familiegudstjeneste med roelygter

Allehelgen Søndag den 3. november – Gedesby Mølle og Gedesby Kirke
Traditionen tro sætter vi på denne særlige mindedag lys i vore lygter og bærer roeblus til gudstjeneste i Gedesby Kirke kl. 17.00.
HUSK: Vi mødes ved Gedesby Mølle allerede kl. 15.30, hvor børn og voksne under kyndig vejledning laver roelygter, og hvor vi forbereder os på processionen hen til Gedesby Kirke i skumringen.
Ved Møllen bydes på æbleskiver og varme drikke. Der vil være roer til alle samt knive og plaster til deling. Hvis du har en særlig roekniv så tag bare den med. Vel mødt!

Stiftsgudstjeneste for forfulgte kristne

Fælles gudstjeneste for hele Lolland-Falster Stift
Maribo Domkirke - Søndag den 24. november kl. 10.00

Fælleskørsel fra Gedser-Gedesby-Skelby – Afgang fra kl. 8.30
Ring til formand Helle Madsen (Tlf. 2044 1656) eller til
sognepræst Søren Winther Nielsen (Tlf. 5417 9031)

Biskop Marianne Gaarden prædiker ved denne gudstjeneste, hvor Lolland-Falsters Stift står sammen om bøn for forfulgte kristne i verden. Mange steder er kristne i dag udsat for undertrykkelse og diskrimination. 80 procent af verdens religiøst forfulgte er i dag kristne. I Mellemøsten, kristendommens vugge, er kristendommen ved helt at forsvinde.
”Bed for dem, der forfølger jer”, siger Jesus i Bjergprædikenen. Lad os stå sammen i bøn og ånd med vores forfulgte medkristne og med deres forfølgere.

Torsdag den 5. December 2019 kl. 19:00

Julekoncert med det Hviderussiske kor Ansembel Donum.
Koret vil synge en dejlig blanding af salmer, julesange og folkemusik fra hjemlandet.
Der er gratis adgang - tilmelding/reservation ikke muligt, så vent ikke til sidste øjeblik med at møde op.
Arrangementet sker i samarbejde med Yvonne Halskov.

Adventsfest i Skelby Kirke

Søndag den 8. december kl. 14.00
Før vi får set os om er det igen blevet tid til at fejre julens komme. Sæt kryds i kalenderen, og kom til Adventsfest 2. søndag i advent. Vi mødes i Skelby Kirke og fortsætter til det flotte, istandsatte Forsamlingshus efter gudstjenesten.