Ønskekoncert og Sangaften

Torsdag den 16. januar kl. 19.00, Konfirmandstuen
Intet nyt år uden gamle traditioner. Endnu engang byder vi det nye år velkommen ved at synge alle yndlingssangene fra Højskolesangbogen. Aftenen vil være en ”Ønskekoncert”, hvor deltagerene bestemmer indholdet. Forslagene gribes af vores dygtige pianist, der denne aften er Brian Sellskov Hansen, som til daglig er organist i Vordingborg Kirke. Vi skal sandelig også drikke kaffe, spise boller – og kage. Kom og syng det nye år ind i Konfirmandstuen, Strandvej 16, 4874 Gedser!

Forårskoncert – ”Det Hvide Kor”

Tirsdag den 17. marts kl. 19.00, Gedser Kirke

Intet forår uden sang. Kom til koncert i Gedser Kirke og hør hvad der gemmer sig af tonenuancer i Det Hvide Kor. Alle korets medlemmer er, eller har været, knyttet til Nykøbing Falster Sygehus som sygeplejere, læger, portører eller laboranter. De optræder i deres karakteristiske, klinisk hvide kitler og uniformer. Efter koncerten bydes på kaffebord i Toldcafeen. Fri entré.

Nadver Skærtorsdag Aften

Skærtorsdag, den 9. april kl. 19.00 i Gedesby Kirke

Gudstjeneste med middag – Skærtorsdag aften indstiftede Jesus nadveren. Vi vil derfor denne aften holde gudstjeneste og middag sammen. Ved et langt bord ned gennem kirken vil vi bede, synge og spise.
Denne aften samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp. Af hensyn til køkkenet er tilmelding tilrådelig. 

Ring venligst til Helle B. Madsen – Tlf. 2044 1656.

Salmestafet – fra kirke til kirke

Vi fortsætter det gode samarbejde med menighederne i Idestrup og Væggerløse. Gennem tre aftener i foråret vil vi mødes og synge yndlingssalmer – nye og gamle, nogle valgt af medlemmer af menigheden, andre af korsanger fra Lolland og Falster. Vi skal da også drikke kaffe og spise kage. Vi mødes:
Idestrup Kirke – Salmestafet
Tirsdag den 21. april kl. 19.00

Væggerløse Kirke – Salmestafet
Onsdag den 13. maj kl. 19.00

Gedesby Kirke – Salmestafet
Torsdag den 28. maj kl. 19.00