Menighedsrådet har på baggrund af sparekrav besluttet stoppe med at husstandsomdele "Kirkenyt" fra og med udgivelsen sidst i februar 2019.

Herefter vil det alene kunne afhentes i kirkerne, på kirkekontoret (Præstegården) i åbningstiden, eller digitalt via download her fra siden eller modtagelse via e-mail.

Endvidere publiseres nyheder, Gudstjenester og arrangementer her på siden, samt på Facebook.

Hvis du ønsker bladet fremsendt til dig på en mail, så send en mail til webmaster@skelby-gedesby-gedser.dk eller kontakt kirkekontoret (Præstegården) i åbningstiden eller benyt nedenstående knap, så bliver du tilføjet til at modtage bladet via e-mail.

Herunder kan du downloade seneste udgivelser af kirkenyt

Ved at anvende nedenstående link, kan du tilmelde dig til at modtage kirkebladet vedhæftet en e-mail. Bemærk! Du vil modtage en mail hvor du bliver bedt om at acceptere din tilmelding til maillisten når den er registreret.

Hvis du tilmelder dig Kirkenyt som e-mail får du automatisk tilsendt Kirkenyt vedhæftet en e-mail - bemærk at når du tilmelder dig, vil dit standard e-mailprogram åbne - måske bliver du spurgt om det må åbnes og så skal du svare ja - Tryk Send. Du vil modtage en e-mail som du skal besvare - blot klik på svar (reply) og tryk send - så får du en mail med bekræftelse.